Ons assortiment omvat een boxed wine die deze populaire wijnen naar een heel nieuw niveau tilt. Onze box wine is 100% gerijpt in Franse eikenhouten vaten gedurende twaalf maanden en heeft een smaak van rijpe desolate bessen, medium bodied met een fruitige afdronk en zachte tannines. Een goed uitgebalanceerde wijn met een verleidelijke lange afdronk.
Anna Rovira is de beste vrouwelijke wijnmaker van Spanje en de coöperatie Celler des Capcanes waar ze werkt heeft meer prijzen gewonnen en meer aandacht gekregen dan welke andere wijncoöperatie in Spanje dan ook. Wanneer ze voor het eerst een wijn in een doos presenteren, kun je dus iets heel bijzonders verwachten. Ze hebben ons niet teleurgesteld. De wijn in de doos is gemaakt van Grenache-, Carignan-, Cabernet Sauvignon- en Syrah-druiven die samen een prachtige, goed uitgebalanceerde variëteit vormen.
Blinde test
We hebben de twee bestverkochte wijn in Zweden genomen, evenals de twee die momenteel de beste beoordelingen in de pers en media hebben gekregen. Ons panel was het er na het proeven van alle wijnen helemaal over eens dat Mas Dels Ponts een klasse apart is. De wijn heeft een heerlijk karakter met uitnodigende tonen van rode bessen, zoethout en een kruidige en rijpe uitstraling met perfecte zachte tannines en een frisse en fruitige smaak die afkomstig is van de Grenache-druiven die groeien nabij de Middellandse Zee op groene hellingen in het Montsant-gebied net ten zuiden van Barcelona. Monsant ligt als een hoefijzer rond de wereldberoemde Priorat-regio. Mas dels Ponts past perfect bij kip, rundvlees of een varkensfilet. Pasta en verschillende tapasgerechten zijn ook een perfecte combinatie met deze unieke wijn in een doos.
Team Scandeat

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *