Scandeat har en marknadsledande spansk vinportfölj om man ser till förhållandet pris och kvalitet. 

 

Scandeat Vin

Vi har arbetat med spanska viner sedan 2016 via vår europeiska e-handelsplattform. Idag har vi en mycket konkurrenskraftig portfölj som vi nu introducerar till Systembolaget. I år tillverkar vi våra första egna viner tillsammans med satellitproducenter i flera olika spanska regioner. Tillsammans med våra lokala partners är vi involverade i alla led i värdekedjan; allt från jordbruk, produktion, transport, marknadsföring och försäljning. Vårt mål är att skapa nordens ledande spanska vinportfölj.

Investerar i Spanska viner

Spanien anses idag som det mest intressanta vinlandet i världen av ledande kritiker och experter. Vi har valt att tidigt i vintillverkningsprocessen investera tillsammans med producenter i flera olika regioner. Detta initiativ ger oss en fördel vad det gäller tillgång, volymer och pris jämfört med den traditionella skandinaviska vinimportören.

Våra event

Vi har skapat evenemang sedan starten av vår vinverksamhet och kunnat dela massor av fantastiska viner och minnesvärda stunder med våra medlemmar. Vinälskande skandinavers röst och åsikt är utan tvekan en mycket viktig del av vår forsknings- och utvecklingsprocess. Våra evenemang skapar lokala ambassadörer som diskuterar våra viner via sociala medier och mun till mun med vänner, familj och kollegor, vilket för oss är det bästa sättet att marknadsföra och marknadsföra våra produkter.

Tarragona, Katalonien

Vi har valt Tarragona-regionen söder om Barcelona som vår produktions- och lagringsplats där vi har praktisk tillgång till Autopistas som förbinder oss med många av de viktigaste vinregionerna. Det ger oss också en närhet till den franska gränsen och de stora norrgående vägarna. Mellan bergen och havet kan vi bjuda in våra medlemmar till fantastiska smakevenemang bara en timmes bilresa från Barcelonas flygplats.