Scandinavian Eating & Drinking – Scandeat is een marketing- en verkoopbedrijf voor eigen en andere merken op het gebied van eten, wijn, sterke drank en non-alcoholische dranken. We streven naar zowel sociale als ecologische duurzaamheid en houden rekening met dierenwelzijn bij de keuze van onze partners. We willen met een gerust geweten eten en drinken en plezier brengen aan de tafel van al onze klanten.

Ons bedrijf

Scandeat is een groep bedrijven die actief is in Zweden, Frankrijk, Spanje en de Benelux en die kwaliteit etenswaren en dranken tegen concurrerende prijzen aanbiedt aan consumenten en professionals. Lokale wijsheid, sterke partnerschappen en een wens <h3>Ons bedrijf</h3>
Scandeat is een groep bedrijven die actief is in Zweden, Frankrijk, Spanje en de Benelux en die kwaliteitsvoedsel en dranken tegen concurrerende prijzen aanbiedt aan consumenten en professionals. Lokale wijsheid, sterke partnerschappen en een focus op creatieve marketing- en verkoopcampagnes vormen ons recept voor succes. creatieve marketing- en verkoopcampagnes vormen ons recept voor succes.

Eten

Wij bieden restaurantkwaliteit etenswaren van toonaangevende Scandinavische producenten aan onze klanten in Frankrijk en de Benelux. Wij zijn pioniers met onze samengestelde Nordic Gourmet-boxen voor e-commercemarkten en leveren een uniek Nordic Gourmet-assortiment aan restaurants en retailers.

Wijn

Wij presenteren een zeer concurrerend Spaanse wijnportfolio met alles van tafelwijnen tot hoogwaardige prestigemerken en hebben een groot assortiment biologisch geteelde en Fairtrade-gecertificeerde wijnen. Onze thuismarkt voor wijn is Zweden. Samen met onze partners zijn we betrokken bij alle stadia van de waardeketen; alles van landbouw, productie, transport, marketing en verkoop. Samen creëren we waarde!

Onze prestaties

We hebben een kleine maar zeer effectieve en dynamische organisatie. We richten ons op bedrijfsontwikkeling en groei, waarbij we snel van idee naar actie gaan. Onze sterke lokale kennis in de landen waar we actief zijn, samen met onze holistische benadering van de waardeketen, geven ons een unieke positie in de markt.

Consumenteninspiratie

BonV  is ons digitale consumentenmagazine dat internationale reis-, eet-, wijn- en lifestyle-informatie presenteert, gemengd met originele Scandinavische recepten en een speciale Spaanse sectie gewijd aan wijn, eten en wijntoerisme.